Chiropractor Amsterdam

Rating
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating: 3.50(van 87 stemmen)

Maak een afspraak

Onze chiropracteur.nl partner in Amsterdam is Dhr Steven Excell. Hij is de chiropractor voor Amsterdam en omstreken. De behandelingen worden gegeven door een in Amerika afgestudeerde chiropractor en vallen in veel gevallen onder de dekking van uw verzekering. De praktijk is gevestigd aan de Stadionweg 288 in Amsterdam.

Chiropractor en chiropractie in Amsterdam

De Chiropractor Amsterdam is perfect te bereiken. De praktijk is een van de beste praktijken in Nederland.

De praktijk biedt naast verschillende oplossingen voor uw bewegingsaparaat ook een zeer breed pakket aan alternatieve pijnbestrijding en langdurige aandoeningen. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het behandelen van baby's en kinderen en sporters/atleten.

of

Maak een afspraak

Bellen

Tarieven

We houden we het met plezier betaalbaar, zodat de gehele familie kan profiteren van de voordelen van onze correcties. Na elke correctie krijgt u van ons een factuur, welke u bij uw verzekeraar kunt declareren, indien u aanvullend verzekerd bent.

Eerste onderzoek/scan Volwassenen € 40,-
Eerste onderzoek/scan Baby's & Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 40,-
Volwassenen Correcties € 45,-
Kinderen Correcties van 1 t/m 12 jaar € 35,-
Baby's Correcties (0 t/m 12 maanden) € 35,-
Vervolg scans Volwassenen € 10,-
Vervolg scans Baby's & Kinderen van 1 t/m 12 jaar € 5,-

Vergoeding

 De meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden Chiropractie indien u aanvullend verzekerd bent. Steven D. Excell BS, DC is geregistreerd bij DCF (Dutch Chiropractic Federation) en AGB (Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners). Klik op deze link om de dekking te controleren voor uw vergoeding: Steven D. Excell BS, DC (Chiropractor) AGB code 90-(0)40039 – SNRC code 1633  (praktijk) AGB-code 90-(0)55342 Verzekeraars zijn niet verantwoordelijk voor uw gezondheid, dat bent u zelf! Dus als uw verzekeraar niet vergoedt, zult u zelf een overweging moeten maken wat u belangrijker vindt: uw vergoeding of uw gezondheid...